Search here...
TOP
Odmor 2022
FEATURED

Имавме големи планови каде да одиме на годишен одмор. Кападокија, Барселона, Италија беа само дел од дестинациите за кои се размислувавме. Но, имавме еден неуспешен обид за патување во Белград каде завршивме на клиника па затоа се решивме да одиме на поблиско место во Грција.

Играчка со прстени - Дандолино | Igracka so prsteni - dandolino
FEATURED

Диндолино е играчка со прстени со неколку големини кои се редат на постолје од најголемо кон најмало.Оваа играчка помага да се развие координација око-рака, да се поттикне решавање проблеми и да се научи препознавање на бои и секвенционирање на големин

Активност за тодлери со пластични шишиња
FEATURED

Периодов Зои многу ја интересираат шишиња. Сака да ги отвара капачињата, да ги затвара и тоа и одзема многу внимание. Откако некое време ја набљудував и го заклучив тоа, решив да и даправам една едноставна DIY играчка со која ќе може да ја вежба новата вештина.

Рецепти за тодлер, мафини со тиквичка
FEATURED

Мафинките се супер за појадок и ужинка. Јас често и ги правам на Зои, а често и јас самата си поткаснувам. Ми се допаѓа што може да се замрзнат па секогаш имам спремно брза ужинка кога немам доволно време да направам нешто.

FEATURED

За 31-от роденден си направив торта нутела чизкејк. Толку многу ни се допадна што после неколку дена си направивме ист чизкејк кој си го јадевме само јас и Дејан. Рецептот ми го даде другарка ми Ирена која е експерт за правење чизкејк. 

Мафини за бебе со јаболко и морков | Мафини за бебе со јаболко и морков
FEATURED

Овие мафини со јаболко и морков се совршените први мафини кои може да му ги дадете на вашето бебе доколку го храните по BLW методата или за тодлер. Меки се и сунѓерести, без додаток на шекер или сол.