FEATURED

Една од активностите од адвент календарот ни беше изработка на брадата на Дедо Мраз со помош на памук – едноставна активност која ветува забава и насмевки за вашите мали деца.

FEATURED

За некој кој не е многу по цртањето, мора да се снаоѓа со печатени материјали 🙂 Ако ви сте како мене, еве ви предлог активност што може да ја правите со вашите најмали.

Активност со лепење, листопадно дрво од природни материјали
FEATURED

Доколку сакате едноставна и интересна есенска активност со која ќе ја побудите креативноста на децата, во овој блог пост ќе ви покажам како да создадете прекрасна есенска уметност во која изработка ќе уживате двајцата.

Смирувачка сензорна игра со лаванда пред заспивање
FEATURED

Сензорните активности не секогаш значат високоенергетски, брзи или неуредни активности. Некои сензорни активности помагаат да се смират децата и да донесат мир и спокој во нивните мали срца.