Odmor 2022
FEATURED

Имавме големи планови каде да одиме на годишен одмор. Кападокија, Барселона, Италија беа само дел од дестинациите за кои се размислувавме. Но, имавме еден неуспешен обид за патување во Белград каде завршивме на клиника па затоа се решивме да одиме на поблиско место во Грција.

Dubai 2018
FEATURED

Дубаи е навистина нешто посебно и вреди да се посети. Од една страна имаш премодерен град со високи облакодери, од друга страна прекрасна плажа и море, а од трета страна пустина и презабавни активности кои може да ги правиш во неа.