Мама и бебе – Бувчиња

400 ден900 ден

SKU: N/A Category:

Ова е колекцијата на постери за детска соба со мотиви од шумски животни изработена во акварелна техника. На пострите се прикажани мајка и бебе шумско животно. Може да се избере од двата модели кои се дадени на сликите. Постерот може да се надополни со уште еден постер каде е даден цитат. Овие постери може да ги погледнете подолу:

За нарачна на вториот постер се одобрува попуст од 10%.

Димензија

A4, A3

Опции

Рамка, Дрвен носач, Само постер

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мама и бебе – Бувчиња”

Your email address will not be published. Required fields are marked *