Search here...
TOP
Направи сам Уредување на домот

Есенска декорација тиквички

Кога ја заменував летната со зимската гардероба најдов неколку работи што ми беа за фрлање, но решив да ги искористам за да ја направам оваа есенска декорација 🎃


Се надевам од видеото ќе ви биде доволно јасно како се прават тиквичките. Полнењето за перници го земав од @struzankamk а за рачките користев стапчиња од цимет кои ги залепив со силиконски пиштол. За другите тиквички, на стапчињата залепив бел коноп. Потребна ви е игла со доста голем отвор за да може да протнете волница. Обичен конец нема да ви заврши работа зошто лесно се кине.

Ако некој како мене што не знае копче да сошие успеа да ги направи овие тиквички тогаш може секој 😀 важно е да не се откажувате од прва, после третата тиквичка веќе се влага во штос 🤣

Home with Zoe

«

»

Претплати се
Известување за
guest
0 Comments
Внатрешни коментари
Прегледај ги коментарите