Спа за бебиња и нивните родители
FEATURED

Fit Baby Spa не поканија да ја испробаме нивната спа специјално наменета за бебиња и нивните родители. Зои уживаше во хидротерапијата во специјална кадичка (базенче), а потоа си доби и убава масажа.

SportJo_trenerki
FEATURED

Sport Jo е интернет продавница која продава облека за жени, поголем дел од облеката им е спортски и секојдневен (casual) стил. Но, оваа продавница е специјализирана за трудничка облека и облека погодна за доилки.