Search here...
TOP
FEATURED

Отсекогаш ме нервираше она металното постолје на елката! Секоја година пробувам да го сокријам…со подароци, со кебиња, со перници… се додека не ми се појави едно видео на инстаграм кое ми даде идеа. 

FEATURED

Една од активностите од адвент календарот ни беше изработка на брадата на Дедо Мраз со помош на памук – едноставна активност која ветува забава и насмевки за вашите мали деца.

FEATURED

За некој кој не е многу по цртањето, мора да се снаоѓа со печатени материјали 🙂 Ако ви сте како мене, еве ви предлог активност што може да ја правите со вашите најмали.

Активност со лепење, листопадно дрво од природни материјали
FEATURED

Доколку сакате едноставна и интересна есенска активност со која ќе ја побудите креативноста на децата, во овој блог пост ќе ви покажам како да создадете прекрасна есенска уметност во која изработка ќе уживате двајцата.