Тренинг за одвикнување од носење пелени | Trening za odviknuvanje od nosenje na peleni
FEATURED

Некаде околу втората година од животот децата, зборовите „одвикнување од пелени“ почнуваат да навлегуваат во мислите на родителите, често со чувство на неизбежен страв…

Zoi 12m
FEATURED

Просто не ми се верува дека помина една година откако се роди Зои. Толку многу работи се случија, толку многу порасна и се смени во овој период. Гледајќи ги сликите наназад сфаќам дека многу се има сменето физички, од мало и беспомошно бебенце стана мало детенце.

Zoi 11 meseci
FEATURED

Овој месец се мачевме со настинки, со вируси и бактерии. Беше сосема очекувано дека штом почне да оди во градинка ќе почнат и овие проблеми. Посебно бидејќи во градинка почна да оди во Септември кога започнува и сезоната на вируси.