Zoi 12m
FEATURED

Просто не ми се верува дека помина една година откако се роди Зои. Толку многу работи се случија, толку многу порасна и се смени во овој период. Гледајќи ги сликите наназад сфаќам дека многу се има сменето физички, од мало и беспомошно бебенце стана мало детенце.

Zoi 11 meseci
FEATURED

Овој месец се мачевме со настинки, со вируси и бактерии. Беше сосема очекувано дека штом почне да оди во градинка ќе почнат и овие проблеми. Посебно бидејќи во градинка почна да оди во Септември кога започнува и сезоната на вируси.