Gradinka Srnicka
FEATURED

Тргнувањето во градинка на Зои беше многу важен настан за целото семејство. После 9 месеци заедно 24/7 оддеднаш се одделуваме на подолг временски период. Моето бебе оддеднаш премина од еден во друг животен период. Поребна ни беше адаптација на двете 🙂 

Топ 5 апликации кои најмногу ги користам за бебе
FEATURED

Во време на паметни телефони, постојат одредени апликации кои го олеснуваат секојдневието на една мајка. Во овој пост сакам да ги споделам апликациите кои највеќе ги користам кога е во прашање Зои.

Gradinka Srnicka
FEATURED

Драги родители, уписот на детето во градинка ќе биде најтешкото нешто што ќе го направите во животот. Во постов нема да навлегувам во тоа КАКО ќе го запишете детето во градинка, туку кој документи ви се потребни за упис.