Search here...
TOP
Giveaway и бесплатни производи Игри и активности Мајчинство

Фризури од листови (со вклучен темплејт)

За некој кој не е многу по цртањето, мора да се снаоѓа со печатени материјали 🙂 Ако ви сте како мене, еве ви предлог активност што може да ја правите со вашите најмали.

Потребни материјали:

  • листови од дрво
  • лепило
  • печатен темплејт кој може да го најдете тука

Листовите се лепат на печатените детски ликови така што идејата е да им направите кул фризурчиња.

Ова се нашите изработки. Се надевам дека ќе ја пробате оваа активност како начин за забава заедно со своите деца. Не заборавајте да ги фотографирате творбите на вашите мали уметници и да ги споделите со мене на Instagram.

Среќно уметничко творење!

Home with Zoe

«

»

Претплати се
Известување за
guest
0 Comments
Внатрешни коментари
Прегледај ги коментарите