Odmor 2022
FEATURED

Имавме големи планови каде да одиме на годишен одмор. Кападокија, Барселона, Италија беа само дел од дестинациите за кои се размислувавме. Но, имавме еден неуспешен обид за патување во Белград каде завршивме на клиника па затоа се решивме да одиме на поблиско место во Грција.

lekarstva za odmor
FEATURED

Во овој пост ќе објавам листа на средства и лекови препорачана од педијатар кои ги набавивме за одмор. Повеќето од нив ги земавме за секој случај и за среќа не беа искористени, но секако е добро да ги понесете.