Search here...
TOP
Giveaway и бесплатни производи

Два бесплатни постери за симнување

Постериве „Together is my favorite place to be“ и „All you need is love“ ги имав направено пред да се роди Зои како декорација во детската соба. Сакам да ги споделам на сите кои им се допаѓаат ако сакат да си ги симнат и испечатат.

Фајлот за симнување може да го најдете тука. Се печатат на А4 лист хартија и ги сечете со ножички по одбележаните линии. Димензијата на постерите е 10×15 см. Рамките ги имав купено од Jumbo

 

Home with Zoe

«

»

Претплати се
Известување за
guest
0 Comments
Внатрешни коментари
Прегледај ги коментарите