FEATURED

Не можам да верувам дека го прославуваме првиот роденден на Зои! Сакав да направам фотосесија со cake smash, но сакав тортата да биде без шекери за да може без проблем да јаде од неа. Затоа го направив овој рецепт за здрава торта – направена е со овесно брашно, засладено со банани (без додаден шеќер) и навистина лесно се прави!