zoi koilki
FEATURED

Ова е проблем со кој се соочуваат сите новороденчиња и е вистински предизвик за родителите бидејќи не можеме многу да направиме за да им помогнеме. Постојат неколку начини како може да му се ублажи болката за кои ќе зборувам во овој пост.

ednokratna paricna pomos
FEATURED

Постојат два вида на еднократна парична помош за новороденче за кои може да се аплицира откако ќе се роди вашето бебе. Едната ја дава министерството за труд и социјална политика преку центрите за социјална работа, а другата општината.