Search here...
TOP
Giveaway и бесплатни производи

Темплејт дрво (креирање есенска активност)

drvo templejt za esenska aktivnost so deca

Во овој пост може да го преземете темплејтот за дрво кој треба да го испечатите за да може да ја направите активноста „Есенска Магија со лепење листови на дрво“.

Има два темплејти кои може да ги изберете:

  • дрво во боја
  • дрво црно бело (кое може дополнително да го обоите)

Темплејтите може да ги симнете со кликнување на сликата која сакате да ја симнете и опцијата “Save Image As”. Потоа може да ја испечатите сликата на обична листа хартија А4 формат.

Home with Zoe

«

»

Претплати се
Известување за
guest
0 Comments
Внатрешни коментари
Прегледај ги коментарите