FEATURED

За 31-от роденден си направив торта нутела чизкејк. Толку многу ни се допадна што после неколку дена си направивме ист чизкејк кој си го јадевме само јас и Дејан. Рецептот ми го даде другарка ми Ирена која е експерт за правење чизкејк.