Dubai 2018
FEATURED

Дубаи е навистина нешто посебно и вреди да се посети. Од една страна имаш премодерен град со високи облакодери, од друга страна прекрасна плажа и море, а од трета страна пустина и презабавни активности кои може да ги правиш во неа.