Смирувачка сензорна игра со лаванда пред заспивање
FEATURED

Сензорните активности не секогаш значат високоенергетски, брзи или неуредни активности. Некои сензорни активности помагаат да се смират децата и да донесат мир и спокој во нивните мали срца.