Рол за мерење на висина

1200 ден1500 ден

Ролот за мерење на висина може да биде персонализиран со името и презимето на детето како и податоци за должината и висината како и датата и часот на раѓање. На еден рол може да пишува податоци за повеќе дечиња (братчиња/сестричиња). Ролот е изработен на платно со дрвени носачи за закачување на ѕид.

Димензија

120×40, 160×40

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рол за мерење на висина”

Your email address will not be published. Required fields are marked *