Постер за детска соба – Верверичка

400 ден900 ден

SKU: N/A Category:

Ова е колекцијата на постери за детска соба со мотиви од шумски животни изработена во акварелна техника. Може да се избере од неколку модели на животните кои се дадени на сликите. Исто така, може пишува текст по избор како на пример името на детето и податоците од раѓањето. Може да пишува и текст од неколкуте понудени:

  • Be brave little one
  • Be happy
  • Destination happiness
  • Enjoy every moment
  • Good vibes only
  • All you need is love
  • Magic dreams
Димензија

A4, A3

Опции

Рамка, Дрвен носач, Само постер

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Постер за детска соба – Верверичка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *