Постер со име

400 ден900 ден

SKU: N/A Category:

Постер со првата буква од името на вашето бебе/дете. Овој постер одлично ќе се вклопи во детската соба и засекогаш ќе ве потсетува на моментот кога го избравте името на вашето бебенце 🙂

Под буквата може да се напише името како и податоците од раѓањето (датум, час, висина и тежина). Буквите се достапни само на латиница.

Димензија

А4, А3

Опции

Рамка, Дрвен носач, Само постер

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Постер со име”

Your email address will not be published. Required fields are marked *