Бебе постер во размер 1:1

1000 ден2000 ден

 

Димензија 50×70

Опции: Рамка / Дрвен носач / Постер / Дигитално

Цена: 2000 ден / 1500 ден / 1000 ден / 800 ден

Бебе постерот претставува постер од моментот кога е родено вашето бебе во 1:1 размер. Минималистички детаљ кој се вклопува во сечиј дом, тоа е одличен спомен за да се сеќавате колку биле малечки вашите најсакани. За изработка на постерот потребно е да се достават податоци за името на бебето, датата и часот на раѓање како и родилната висина и тежина. Модернита има повеќе модели на бебе од кои можете да изберете кои дополнително персонализираат преку соодветни детали како венецот на глава, видот на текстот кој се прикажува како и бојата на позадината.

Димензија

50×70

Опции

Рамка, Дрвен носач, Само постер

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бебе постер во размер 1:1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *